Каде да се напиете кафе во Солун според локалните жители?

Ако планирате некој викенд во овој град, разгледајте ги овие неколку места на кои можете да го испиете вашето кафе.

Како се служи кафето во различни делови од светот?

Јако, црно, со млеко и пена, со колач или без ништо, во пластична или во порцеланска чаша, кафето е напиток со кој се буди целава планета. Погледнете како се служи кафето во различни држави ширум светот.

На кафе во Прага

По долгите прошетки низ магичните улици на Прага, направете кафе пауза во едни од најпознатите кафе барови во Европа.
Датум: 28 мар 2012
, Автор: