Кофеинска уметност: Слатки животинки, предмети и ликови од поп културата исцртани на кафе

Мелани црта веќе 4 години и без сомнение ја усовршила својата работа.

Шолја за совршено кафе по своја мерка

Како го пиете вашето кафе? Со повеќе кафе, со помалку шеќер, со малку вода и многу млеко или со пола-пола? Без пена, со пена, со јака кафена боја или со млеко во кое има малку растворено кафе?
Датум: 02 ное 2011
, Автор:

Направете млечна пена без еспресо машина

Погледнете како да направите млечна пена, во домашни услови употребувајќи само една тегличка и микробрановата печка.