Уникатно домашно изработени кафе барови што ќе ги обожаваат љубителите на кафето

Секојдневно пиете кафе во удобноста на вашиот дом или можеби посетувате локални кафулиња за целокупно доживување на атмосферата? Лошата вест е што некогаш посетувањето на кафулиња може да биде скапо и да чини малку повеќе од вашиот буџет кој го имате на располагање. Добрата вест е што

Занимливости поврзани со кафето кои ќе ве изненадат

Секојдневно уживаме во оваа волшебна напивка, па ред е да научиме некои интересни факти поврзани со неа.
Датум: 03 дек 2012
, Автор:

Кафето во нашите животи

Кога ќе помислите на кафе, веројатно веднаш ви доаѓа асоцијација за многу работи во главата. Дружба, смеење, забава... Без разлика дали го сакате или не, кафето е составен дел од нашето секојдневие.
Датум: 23 јун 2011
, Автор:

„Писмени“ масички за кафе

Колекцијата алфанумерички кафе-масички наречена Фонтејбл претставува револуција во уредувањето. Со нив, можете да „напишете“ порака, да ги поставите бројките кои имаат некаква симболика за вас, да градите хемиски соединенија...
Датум: 01 јун 2011
, Автор:

На кафе во Софија

Она што е заедничко за жителите на Софија е тоа што се пасионирани љубители на кафето и тоа не на било кое, туку на квалитетното. Еве каде да пиете кафе ако се наоѓате во Софија, Р.Бугарија.

Најдобрите кафе барови во Њујорк

Сигурно сте се запрашале каде најчесто одат Њујорчаните на кафе и колаче и кои се оние кафе барови каде туристите уживаат во вкусно кафе во текот на денот. Погледнете ги десетте најдобри...
Датум: 21 сеп 2010
, Автор: