Кујнски трик: како кафето подолго време да остане жешко?

Доколку сакате да го пиете вашето кафе додека е жешко, но понекогаш попатните активности не ви го дозволуваат тоа, еве едно едноставно решение.

iCoffee – кафемат и печатач за пена во едно

Отсега не ви е потребно да поседувате вештина за цртање по пената од кафето, туку само една модерна машина за кафе. Запознајте се со iCoffee - кафемат и печатач, кој ќе ја обликува млечната пена на вашето кафе, по ваш избор.

Еспресо машина брендирана од Ферари

Луксузниот производител на автомобили Ферари заедно со компанијата Неспресо, се здружија и создадоа униката еспресо машина...
Датум: 27 авг 2010
, Автор: