Тие воопшто не се свесни за своите моќи: Тајните кои ги кријат кафеавите очи

Би се изненадиле колку нешта можете да откриете за себе само од бојата на вашите очи. Особено ако тие се кафеави.

Мејкап-совети и туторијали за кафеави очи

Во зависност од тоа каква нијанса на кафеава боја се вашите очи и кој е ефектот кој сакате да го постигнете, може да експериментирате со вашиот мејкап-изглед. Еве неколку совети и туторијали за шминкање...
Датум: 18 мај 2012
, Автор: