катран | Кафе пауза

Застрашувачки викторијански стандарди за убавина кои сме среќни што денес веќе не постојат

Доколку мислите дека некои од денешните стандарди за убавина се смешни, тогаш овие од викторијански Лондон ќе ве остават целосно без зборови.

Неколку совети за пушачите: Како со помош на исхраната да ги прочистите вашите бели дробови?

Ако сè уште не сте подготвени да се откажете од пушењето, тогаш барем обидете се да ги намалите шансите за развивање одредени болести како ракот.

Што има во 380 цигари?

Ова видео претставува експеримент во кој се симулира пушење на вкупно 380 цигари, при што она што се вдишува, во случајов се собира во сад полн со вода. Погледнете што се добива после 380 „испушени“ цигари.
Датум: 18 фев 2014
, Автор:

Природни начини да си ги исчистите белите дробови од токсини доколку сте пушач

Постојат голем број начини да ги исчистите белите дробови од катранот и токсините и преку тоа да го намалите ризикот од заболување од рак.