Професиите од соништата постојат и тие се одлично платени

Постои ли некој кој не би сакал да дегустира сладоледи и за тоа да зема 60.000 долари годишно?

Филм: Местото зад боровата шума (The Place Beyond the Pines)

Еден настан и последиците кои ги чувствуваат повеќе генерации

Ви го претставуваме Демиен Волтерс – човекот од гума

Скока од покриви, влегува низ прозорец од автомобил и излегува од другиот во еден потег, во скок си ја мести капата на главата...
Датум: 14 ное 2011
, Автор:

Вештините на еден каскадер во забавена снимка

Данте Ха е професионален каскадер чијашто работа можете да ја видите во некои познати филмови и ТВ серии, а овој пат гледаме некои од неговите најдобри потези во балетска изведба.
Датум: 06 сеп 2011
, Автор: