Работи кои денешните деца никогаш нема да ги разберат

Денешните деца, благодарение на технологијата, се многу поштедени од разни секојдневни маки, но факт е дека за некои работи никогаш нема ни да дознаат.
Датум: 17 сеп 2014
, Автор:

Неверојатна уметност од стари касети

Иновативна идеја за употреба на старите аудио касети.

40 нешта кои веќе не ги правиме благодарение на технологијата

Дали имате забележано колку работи во нашиот живот во последниве неколку години премногу се сменија?

Електронски уреди изработени од шарена хартија

Луси Томас и Тибо Зимерман рачно изработуваат електронски уреди како фотоапарати, телефони, вокмени, касети, дискети, џоистици и сл., притоа користејќи преработена хартија.
Датум: 12 јул 2011
, Автор: