картонски кутии | Кафе пауза

12 интересни работи што вашите деца можат да ги направат користејќи картонски кутии

Ако имате неколку картонски кутии во вашата куќи кои сакате да ги фрлите, подобро оставете им ги на вашите деца.

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Секој сопственик на мачки ќе ви каже дека можете да потрошите многу пари за куќа за мачка, но некои креативни сопственици решиле да направат сами.