Најопасните градови во светот

И покрај тоа што станува збор за многу убави места, овие градови преставуваат преголема опасност за еден просечен турист.

Филм: Дивјаци (Savages)

Филм за борбата на едно пријателство против бруталните мексикански нарко-картели...