„Летечка чинија“ од Алфа Ромео

Несекојдневен модел на Алфа Ромео кој наликува на летечка чинија, конструиран според сличен модел од пред 60 години.

Уникатно насликани автомобили

Уметноста можеби не познава граници, но страсните љубители на автомобилите знаат да ги поместат уште подалеку. Погледнете ги најкреативно насликаните автомобилски каросерии...
Датум: 01 јул 2011
, Автор: