Каролина Гочева | Кафе пауза

Каролина Гочева со AVON ги поттикнува жените да отпочнат сопствен бизнис

Облечена во елегантен бел костум и со насмевка што шири позитивна енергија, Каролина Гочева ја продолжува својата мисија - да биде амбасадор на AVON Македонија и да ги поттикнува жените да отпочнат сопствен бизнис.
Датум: 18 јул 2016
, Автор:

Стилот на македонската поп дива Каролина Гочева

Каролина е девојка која е секогаш претставителна, знае да носи буквално сè, од секси и женствено, до спортски и лежерно. Нејзиниот стил е препознатлив, а се темели на елеганција, убавина, женственост, но пред сè на квалитет.
Датум: 28 дек 2012
, Автор: