Книга: „Марина“ – Карлос Руиз Зафон

Мистериозна приказна сместена во скриените агли на Барселона, која ќе ве потсети дека љубопитноста понекогаш скапо се плаќа...

Прекрасни мисли од Карлос Руиз Зафон

Избор од мисли на еден од најдобрите современи писатели...
Датум: 12 апр 2012
, Автор: