Оптичка илузија: убавите славни личности стануваат грди

Со овој трик, ќе помислите дека лицата на овие познати личности се на некој начин изобличени, и покрај тоа што тие на фотографиите изгледаат совршено нормално.

Забавни карикатури од славни ликови

Марк Хамермејстер е илустратор и графички дизајнер, кој живее и работи во Детроит. Тој е специјалист во цртање карикатури и цртани филмови, а денеска ќе можете да погледнете голем дел од неговите подобри дела.

Карикатури на најдобрите фудбалери

Ова е одличен сет од карикатури, кои ги претставуваат најдобрите фудбалери на денешницава.

Карикатури од познатите актери во хит сериите

Младиот француски карикатурист Anthony Geoffroy, инспириран од телевизиските хит серии и нивните главни актери, направи ултра смешни карикатури кои се воедно и уметнички дела.
Датум: 24 сеп 2010
, Автор:

Интересни карикатури

Ова се вистински ремек дела од италијанскиот дизајнер Marco Calcinaro. Ги препознавате, нели?
Датум: 07 сеп 2010
, Автор: