Тренирајте Уечи рју – самоодбрана со спој на мудрост, сила и дисциплина

Главното мото на оваа вештина е дека не постои прв удар во карате, односно нема напад, туку само одбрана.

Слатки бебиња се покажуваат со јаки мускули и карате потези

Загледајте се во деталите. Секој израз е вистински и убедливо нè тера да мислиме дека секое од овие бебиња може да не искрши од ќотек. :)
Датум: 08 сеп 2013
, Автор: