15 нешта за кои мислите дека се добри идеи само кога сте пијани

Некои навистина луди идеи ни изгледаат сосема добри и логични кога не сме при здрав разум. Еве некои од нив.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор:

Луда караоке изведба на бензинска станица

Замислете, одите на бензинска да ставите гориво, на екранот над пумпата ТВ водител најнормално си чита вести, и оп – во еден момент ви се обраќа.
Датум: 12 мај 2013
, Автор: