Неверојатен портрет направен од 2.000 каранфили

2.000 каранфили, црвена прехрамбена боја и 20 часа подготовка. Тоа е сѐ што ѝ е потребно на младата талентирана уметничка Ред, којашто никогаш не користи четка.