Новогодишните ананаси се тренд број 1 на социјалните мрежи

Во текот на овие празници освежете го вашиот дом со несекојдневен, впечатлив и практичен украс.

Неколку карактеристични описи за вас според вашиот хороскопски знак

Во зависност од вашиот хороскопски знак, за вас може да се издвојат неколку заеднички карактеристики, погледнати од повеќе аспекти.

Најспецифичните машки улоги во ТВ сериите

Во изминативе две децении, сме имале прилика да изгледаме еден куп интересни серии, специфични и карактеристични, секоја на свој начин. Но во секоја серија еден лик отскокнува...