Капитол мол | Кафе пауза

Винчини постави природни елки во Капитол Мол. Повелете заедно да ги украсиме!

За претстојниот празничен период, Винчини постави декоративни природни елки во Капитол Мол кои го разубавија просторот, а воедно ќе служат и како природни прочистувачи на амбиенталниот воздух во молот.
Датум: 04 дек 2017
, Автор:

Традицијата раскажана низ песни и игри со проектот Етно-денови на Капитол Мол

Почнувајќи од оваа сабота, 10 октомври во 12 часот со музика и танц на децата од фолклорното друштво Мирче Ацев, Капитол Мол ќе ги отвори своите врати за сите потрошувачи кои сакаат да научат нешто повеќе за традицијата.
Датум: 07 окт 2015
, Автор:

Велигденски базар во Капитол мол за децата со оштетен вид

Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“ од Скопје, денес во Капитол мол заедно со вработени во Рош и Црвениот крст, организираше ВЕЛИГДЕНСКИ ХУМАНИТАРЕН БАЗАР.
Датум: 08 апр 2015
, Автор:

Капитол Мол со хуман гест го прослави денот на жената

Трговскиот центар во соработка со невладината фондација за деца со тешки болести „Златна рипка“, новотворената игротека „Посејдон“ и „Просветно дело“ ги вклучија најмладите во хуманост на дело каде им беа овозможени материјали за изработка на осмо мартовски честитки кои потоа беа прод
Датум: 09 мар 2015
, Автор:

Капитол мол ќе го прослави првиот роденден со бројни подароци за своите потрошувачи

Капитол мол го најавува првиот роденден на 12 декември, и притоа информира за бројните подароци и попусти кои ќе бидат овозможени.
Датум: 10 дек 2014
, Автор: