Креативен татко го претвора капењето во забавна игра со ликови

Од Аватар до куклата Били, овој татко го претвора капењето во забавна игра со ликови и служи како пример за сите „новопечени“ родители.
Датум: 05 авг 2014
, Автор:

Спа-третман кој е рај за сите љубители на пиво

Веќе неколку години, третманот со пиво се популаризира во Европа и Америка, за кој експертите тврдат дека може да го подобри вашето здравје, а потекнува од античките Римјани.

Нежно капење на бебиња близначиња

Соња Рошел е мајка на четири деца, а по занимање е бабица. Благодарение на нејзиното искуство со бебиња, таа развила нов метод на капење, за бебиња кои се стари до 2 месеца.

Машки костими за капење кои ќе се носат ова лето

Можеби одбирањето на костим за капење кај мажите е далеку полесно од одбирањето на вистинскиот и совршениот кај жените, но сепак треба да се внимава при купувањето.

Како се капе домашно еже?

Ова еже со име Рагвид брзо стана интернет-сензација, откако беше објавено видео со него како се капе во лавабо и лебди на површината на водата како да е брод. :)

Дали хигиенски ги користите вашите контактни леќи?

Новото истражување покажало дека само 2% од луѓето кои носат леќи ги следат хигиенските правила...