капаче | Кафе пауза

Зошто никогаш не треба да ставате пластично капаче на вашата четка за заби?

Секоја бања е малку повлажна од другите простории, па ставањето капаче на четката за заби воопшто не е добра идеја.

Ако рециклирате, никогаш немојте да ги тргате капачињата од шишињата!

Правилата за рециклирање можат да бидат навистина збунувачки.

Уникатно дизајнирани капачиња за чаши кои ве бакнуваат додека го пиете вашето утринско кафе

Многу луѓе имаат топли чувства кон нивната утринска шолја кафе. па зошто да не би ги искажале овие емоции со мал бакнеж на усните?

Разбудете го вашиот партнер со персонализирано утринско кафе

Доколку скакате да го изненадите вашиот партнер или вашите блиски, тогаш многу лесно можете да направите ваков „кафе-печат“.

Повеќе од 50 начини да отворите пиво

Ова кратко филмче е дело на Крис Самерс и е наречено „Bottle Cap Blues“. Тој заедно со неговите пријатели презентира повеќе од 50 забавни начини како да отворите пиво.