капацитет | Кафе пауза

Најголемите заблуди во врска со полнењето на батеријата на вашиот смартфон

Кога станува збор за траењето на вашата батерија, постојат многу правила кои одредуваат што можете, а што не треба да правите со вашиот смартфон.
Датум: 23 јун 2014
, Автор:

Дали правилно дишете?

Следете ги следните 3 едноставни чекори со кои ќе научите како длабоко да дишете, за да го исполните телото со кислород, да се ослободите од токсините и да го намалите стресот.

Дали луѓето навистина употребуваат само 10 проценти од мозокот?

Потеклото на овој мит не е многу јасно, но тоа што го знаеме со сигурност се резултатите од истражувањето спроведено на оваа тема...

УСБ стикче кое не се губи

Одите на важен состанок и се плашите да не ги загубите вашите податоци? Еве едно прекрасно УСБ стикче кое ќе ви заврши работа.
Датум: 13 мај 2012
, Автор: