Првиот голем настан годинава во Капан Ан: Звукот на „Metalheadz“ во Скопје

На 1 февруари (сабота), во Капан Ан се одржува несекојдневен настан, кој ќе ја отвори овогодишната клабинг сезона – гостува еден од основачите на драменбејс жанрот – Agnar Agnarsson, попознат како Agzilla.
Датум: 29 јан 2014
, Автор: