Секоја жена треба да ги знае: 6 можни симптоми на рак на јајници

Следете ги симптомите, но и никогаш не ги испуштајте редовните гинеколошки прегледи.

Најдобар природен антиоксиданс на светот: Го заштитува телото од тешки болести

Редовното консумирање на овој пијалак го намалува ризикот од Алцхајмерова болест, рак на грлото и го намалува ризикот од појава на дијабетес.

4 кратки и лесни совети за чистење на вашиот несесер во лето

Дали знаевте дека некои производи кои се одлични за во зима можат да бидат многу штетни во лето?

Лошите страни на темните газирани пијалаци

Кола-пијалаците имаат доста добар вкус, но тука завршуваат сите нивни добри страни. Оние лошите се побројни.

Која е супстанцијата во Кока-кола и Пепси што предизвикува рак?

Последниве денови светот слушна за 4 метил имидазол, супстанцијата заради која Кока-кола и Пепси објавија дека ќе ја променат формулата на производство. Сепак, научниците се запознаени со оваа супстанција малку поодамна...
Датум: 11 мар 2012
, Автор: