кантри | Кафе пауза

ТВ серија: Нешвил (Nashville)

Кога музиката ти е животот и ќе направиш сè за да се издигнеш кон врвот, но и да останеш таму ако некогаш одамна си успеал...
Датум: 14 апр 2013
, Автор: