Ана Винтур: Ова се особините кои ги има идеалниот кандидат за работа во светот на модата

Многу тајни за работата на Ана Винтур во „Вог“ можевте да откриете во филмот „Ѓаволот носи Прада“...

Македонците ги воодушевија судиите на X фактор!

Жељко Јоксимовиќ и Кристина Ковач имаа тешка задача како ментори, да одберат по три најдобри кандидати од својата група, кои потоа повторно ќе ги гледаме на настапите во живо, во јануари, 2014 година.

Кои кандидати влегоа во финалето на „X Factor Adria“?

Вчеравечер се одржа нова фаза од шоуто „X-Factor Adria“, наречено „Куќите на судиите“ во кои се претставија дванаесет учесници од кои поминаа само шест.