10 интересни факти за Амстердам

Што ви е првата помисла кога некој ќе го спомне Амстердам? Ги има многу, нели? Во продолжение се потрудивме да опфатиме нешта кои се интересни и можеби помалку познати за некои од вас.
Датум: 01 јан 2015

Покрај Венеција, мора да ги посетите и следните неколку градови

Венеција е најпознатиот „град на каналите“, но сепак има и други градови изградени на вода, што се подеднакво убави и инспиративни. Во продолжение погледнете кои се тие.

5 шминкерки кои треба да ги следите на Јутјуб

Без разлика колку добро знаете да се шминкате, овие девојки можат многу да ви помогнат и да ве научат.

Холандската Венеција

Селото е поврзано преку канали со вода, мостови и патеки за велосипеди. Прекрасна идила за уживање и рекреација, од која со сигурност ќе се инспирирате...