Еколошка стаклена куќа што се камуфлира во своето опкружување

Куќата не само што овозможува неверојатен поглед на пејзажот, туку е направена со цел да не троши енергија и вода, како и да не создава никаков отпад.

Можете ли да ги најдете сите 12 камуфлирани војници во џунглата?

Разгледајте ја фотографијата внимателно и обидете се да ги најдете сите 12 војници.

Личности кои случајно се облекле како околината во која се наоѓаат

Понекогаш, не треба да бидете дел од војската за да знаете што е добра камуфлажа.

Домашни миленици кои се генијалци за камуфлажа

Погледнете ја оваа урнебесна галерија со животни кои одлично се камуфлирале со помош на предметите или природата околу нив.
Датум: 09 ное 2014
, Автор:

Детално исцртани човечки тела совршено се претопуваат со пејзажите на Њујорк

Резултатот се неверојатни фотографии во кои изгледа како моделите да се провидни...

Можете ли да ги пронајдете животните на овие слики?

Овие фотографии наликуваат на пејзажи, но на сите нив има тешко видливи животни...

Совршена урбана камуфлажа преку цртање на телото

Потребен е многу остар вид за да се забележат овие девојки чие тело е совршено исцртано и обоено.