Колекција инспирирана од летните кампувања

И да не сте биле досега во камп сигурно сте ги слушнале раскажувањата на оние кои биле за незаборавните дружби, песните кои и денес ги погодуваат и им будат спомени, за тоа како кога би можеле уште веднаш би заминале на кампување.
Датум: 04 феб 2015

8 добри причини да одите на кампување

Природата убаво изгледа, убаво мириса и убаво е да се биде таму.

Најзабавната и најоткачена лизгалка на базен

Оваа стрмна лизгалка се наоѓа на базенот во кампот „Ohio Dreams Action Sports“ во Охајо, САД и претставува најоткаченото место за забава и луди скокови во базен.

Совршената камп-приколка

Оваа луксузна камп-приколка им овозможува на камперите да уживаат со стил во своите патувања. Приколката „The Opera“ овозможува оптимално задоволство и комфор, а згора на сè изгледа модерно.

Камп-приколка со која можете да пловите на вода

Доколку некогаш заминете на кампување и дојдете во близина на некое езеро, тоа не значи дека морате да се укотвите на брегот. Колку добро би било да продолжите да пловите и да преспиете на вода?