Можност да го продолжите вашето образование во Франција: Во понеделник започнува Саемот на студии во Франција

Вo понеделник, 2 ноември 2015 год., во Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ ќе се одржи Саемот на студии во Франција.
Датум: 28 окт 2015
, Автор: