кампување | Кафе пауза

Стаклен шатор за двајца во кој ќе се вљубат и оние кои не сакаат кампување

Куќичките се направени во форма на шатор со стаклени ѕидови кои даваат прекрасен поглед кон спектакуларните планини.

За љубителите на кампувањето: Овие висечки шатори се вистински хит, а можете да ги поставите секаде

Во последно време станаа популарни висечките шатори кои љубителите на кампувањето ги обожаваат бидејќи можат да бидат поставени секаде.

Фотографиите од ова еже кое отишло на кампување ќе ви го направат денот подобар!

Излезете од вашата рутина и погледнете ги најдобрите моменти од кампувањето на малиот Азуки кои несомнено ќе ви го разубават денот...

7 здравствени придобивки кои можете да ги добиете од кампување, а кои досега не ви паднале на ум

Уживањето во убавините кои ги нуди природата е секогаш добра идеја.

Шатори со кои ќе се чувствувате како да спиете во облаците

Спиењето под отворено ѕвездено небо и онака е одлична идеја, ама со овие шатори тоа изгледа неверојатно.

8 добри причини да одите на кампување

Природата убаво изгледа, убаво мириса и убаво е да се биде таму.

Кампувајте во шатор поставен високо во дрвјата

Погледнете ги фотографиите од внатрешноста и надворешноста на овој необичен и креативен шатор.

Мини Купер за кампување

Кога оди на кампување со Мини Купер Кантримен АЛЛ4 возачот не мора многу да се труди да пронајде идеално место за поставување на шаторот...

Камп-приколка со која можете да пловите на вода

Доколку некогаш заминете на кампување и дојдете во близина на некое езеро, тоа не значи дека морате да се укотвите на брегот. Колку добро би било да продолжите да пловите и да преспиете на вода?

Супер дизајнирани шатори за позабавно кампување

Наместо вообичаениот изглед чија цел е камуфлажа и целосно претопување со природата, ова ограничено издание шатори овозможува да бидете забележани во околината...

Екстремно кампување на карпи

Би го замениле ли класичното кампување на планините, каде цврсто стоите на земја, со екстремно и лебдечко? Ако сте зависници од адреналин, ова може да биде вашиот следен предизвик.
Датум: 21 фев 2012
, Автор: