Ентериер исполнет со кадифе: Оставете впечаток на добар вкус, богатство и софистицираност

Неодамна кадифето од модните писти се пресели во уредувањето на нашите домови. Погледнете како да го освежите домот со кадифено парче мебел.

Колачиња: Црвено кадифе

Овие колачиња се направени од состојките потребни за тортата Red velvet (црвено кадифе), а посебни се бидејќи се полнети со фил од крем-сир. Ако сте во недоумица со што да ги изненадите гостите, овие колачиња се полн погодок.