Кадилак | Кафе пауза

Историјата на најпознатите автомобилски логоа

Голем дел од автомобилските логоа, кои биле создадени за време на подемот на автомобилската индустрија, претставуваат конкретни теми или идеи зад кои се кријат интересни приказни.
Датум: 27 ное 2012

Прекрасниот и комфорен „Кадилак XTS“

Луксузниот седан изработен од компанијата „Кадилак“ ќе се појави на пазарот во 2012, при крајот на пролетта или почетокот на летото.

Чопери инспирирани од „Кадилак CTS-V“

За љубителите на чоперите, ограничените парчињата и оние направени по нарачка имаа сосема различна вредност од сите останати. Во оваа класа чопери спаѓаат и овие две прекрасни зданија...