9 „пријатели“ кои треба да ги избришете од Фејсбук

Време е да се збогувате со неколку стари пријатели... за ваше добро.

13 типови Фејсбук пријатели, кои сите ние ги имаме

Откако стана дел од нашето секојдневие, Фејсбук е местото каде што можеме да најдеме секого или пак да дознаеме сè за некого. Ова се 13 типови Фејсбук пријатели кои, верувале или не, сите ние ги имаме.

10 типови луѓе кои ги среќаваме на секоја забава

На забавите секогаш сретнуваме секакви луѓе, почнувајќи од оние со кои одлично си поминуваме и се журкаме, до онакви кои немаат попаметна работа и им го расипуваат расположението на сите останати.