Тој исчезна и повторно се врати: Треба ли да му простите?

Кога одредено време сте со некого и потоа тој ненадејно ќе исчезне, во вашата глава се појавуваат илјадници мисли зошто токму ова момче за кое мислевте дека целосно ви е посветен вам, одеднаш исчезнува.

Дознајте го одговорот на прашањето кое ве измачува: Зошто тој исчезна од сцената?

Само што помисливте дека конечно сè тргна кон подобро, поубаво и поуспешно одеднаш неговите повици престанаа да доаѓаат.

Новиот Дејвид Коперфилд?

Њујорчанецот Грег Кондон изработил неверојатно иновативна стоп-моушн анимација. Тој е главен актер во видеото, во кое применувајќи ги неговите најнови трикови со камера, вешто, брзо и на забавен начин исчезнува, па се појавува.
Датум: 18 ное 2012
, Автор: