истегнување | Кафе пауза - Part 2

8 лесни јога вежби за истегнување на целото тело

Овие вежби се добредојдени за оние кои сакаат да го истегнат телото, пред сè грбот, кичмата и нозете, бидејќи тие се најоптоварени делови од телото при секојдневните активности.

Болки во грбот: 20 совети кои ќе направат болката да исчезне

4 од 5 жени страдаат од големи болки во грбот и поради тоа мораат да одат на лекар. Тоа значи дека ако сте жена, постојат 80% шанси да бидете жртва на повреди на грбот.

Истегнувања на телото кои ви ја подобруваат формата и ве ослободуваат од болки

За да изгледате повисоки, да ги затегнете страничните мускули и да се ослободите од болките во грбот, вратот, рамењата и главата...
Датум: 03 јул 2014
, Автор:

6 јога вежби кои ќе ви помогнат да се ослободите од стресот

Кога сме под стрес, нашите мускули се напнати, мислите несредени и многу потешко е да се сконцентрираме и ефикасно да ја завршиме работата...

Редовни вежби на работното биро за опуштање на телото и умот

Вежбите треба да се прават секој час и тоа во времетраење од по 5 минути.
Датум: 22 сеп 2010
, Автор:
12