Како да се издвоите ако сте срамежливи?

Во ред е да ја користите вашата школка како заштита, но ако навистина сакате да се издвоите мора да се ослободите од штитот.

Како да се истакнете во вашите 20-ти кога се чувствувате како да сте само уште еден дел од толпата?

Кога ќе бидете во вашите 20-ти ќе има период кога ќе се чувствувате како да сте заглавени во неутралноста.

Како правилно да носите накит?

За накитот кој го носите да дојде до израз и да заблеска во полн сјај, треба да се придржувате до неколку едноставни стилистички правила.