Чудата се случуваат преку ноќ: Како да ја исправите витканата коса преку ноќ (без оштетување)?

Скоро секоја девојка која има виткана коса знае каква мака ја чека откако ќе реши да ја исправи косата. Фенирање, пеглање, разни третмани кои ја оштетуваат косата.

Најчести грешки што ги правиме додека ја пегламе косата

Ако се одлучите сами да ја исправувате косата, може да ѝ нанесете поголема штета. Ова се грешките кои треба да ги избегнувате за вашата коса и понатаму да биде убава и здрава.
Датум: 13 јан 2015
, Автор:

Едноставни рецепти за права коса

Постигнете го ефектот на права и сјајна коса заобиколувајќи ги агресивните третмани и посегнувајќи по намирниците во вашата кујна.
Датум: 03 апр 2014
, Автор:

Како природно да си ја исправите косата?

Постојат лесно достапни продукти, кои можете да ги ставите на вашата коса дома и да го добиете посакуваниот ефект, без притоа да ја оштетите косата.
Датум: 25 авг 2013
, Автор: