Не игнорирајте ги: 5 знаци кои покажуваат дека вашето куче се плаши

Кучињата чувствуваат страв, нервоза и неудобност, исто како и луѓето.

Прифатете ги промените: 5 знаци кои покажуваат дека сте исплашени да ја прекинете вашата љубовна врска

Ниту една причина не е доволна за да останете во врска што не ве исполнува.

Слаткиот мачор со веѓи

Овој сладок мачор се вика Сем. Кај него интересни се двете симетрични шарки над неговите очи кои многу наликуваат на човечки веѓи.