Дали користиме повеќе мускули на лицето кога сме намуртени отколку кога се смееме?

Постојат различни видови насмевки и некои од нив вклучуваат употреба на повеќе мускули од лицето...

Надворешниот изглед на Скорпијата

Дури и кога не се трудат да бидат секси, Скорпиите имаат некоја магнетска привлечност од која блика сексуална енергија.
Датум: 10 ное 2010
, Автор: