Ирско кафе какво што не сте пробале досега

И никогаш повеќе нема да го заборавите...

Леден ирски кафе коктел

Ледено задоволство кое ќе ви ја стопли душата

Пудинг од ирско кафе

Време е за малку ирски амбиент. Доколку го сакате вашето кафе со алкохол, ова е совршена опција за вас.
Датум: 18 окт 2013
, Автор:

Ирско кафе со лешник

Одличен вкус, кој ќе ве стопли во овие поладни пролетни денови...

Водич низ светот за зависниците од кафе

Сите ние имаме свои ритуали и начини на конзумирање на кафето. Би биле изненадени на колку различни начини во светот се конзумира кафето. Сите кафе зависници, подгответе се, одиме на една мала турнеја!
Датум: 23 мај 2012
, Автор: