Совршен спој на традиционален ирски танц и електронска музика

Погледнете што се случува кога чекорите во традиционалниот ирски танц ќе ги зачините со дабстеп ритам...
Датум: 03 мај 2012
, Автор:

Неверојатна модерна изведба на ирски танц

Ирската танцувачка група „Prodijig“, се собрани танцувачи кои се доволно смели да ја променат оваа традиционална игра, правејќи ја уникатна, модерна и застрашувачки добра.