Погледнете што се случува со вашата кожа доколку тренирате нашминкани

На крајот од месец јануари повеќето од нас размислуваат како да бидат повеќе физички активни. Но, како шминката влијае во ваквите моменти?

Испробани начини за сечење кромид без да ви солзат очите

Ги избравме најдобрите тестирани начини за сечење кромид без непријатен ефект на река од солзи, печење и иритација.
Датум: 28 јул 2013
, Автор:

6 најиритирачки машки навики

По завршувањето на фазата меден месец, ви станува јасно дека тој е обичен маж, смртник кој има маани, кои искрено понекогаш ви одат на нерви.
Датум: 09 апр 2013
, Автор:

Потполно природни начини за лечење убод од комарец

Иако комарците можат да пренесат и некои смртоносни болести, сепак за повеќето луѓе тие се досадни инсекти чиј убод може да донесе само чешање...