Ирина Шајк | Кафе пауза

Дали би се осмелиле? Ирина Шајк носи тренерки и чизми на начин на кој никогаш не би помислиле

Повеќето од нас веднаш ќе кажат „во никој случај“ на предлогот за комбинација што вклучува тренерки и чизми.