Трулост

Веќе и пестицидите не се тоа што беа... Не штитат од модерните болести... штета. А од надвор ги гледаш, цвеќиња, убавина, да застанеш и цел ден да им се восхитуваш, ма два дена. Внатре - трулост.
Датум: 19 дек 2011
, Автор: