Инспиративниот живот на Коко Шанел: Дизајнерката која засекогаш ја промени женската мода

Пред да стане моден дизајнер, Коко Шанел имала кратка кариера како пејачка во кабаре (1905-1908 г.) во Виши и Мулен, каде што веројатно го добила прекарот „Коко“.

50 неверојатни факти за Земјата

Интересен инфографик кој ќе ве остави без зборови...

Социјалните мрежи објаснети со помош на кафето

Marketplace Maven го искористиле кафето за да ги опишат специфичните функции на социјалните мрежи кои се хит во моментов преку интересен инфографик.
Датум: 30 окт 2012
, Автор: