Како да бидете поинтересна личност?

Да бидете интересни значи да имате способност позитивно да влијаете на некоја личност со помош на вашето однесување и размислување...

10 знаци дека тој е вистинскиот човек за вас

Дали вашата врска е минлива или е тоа долготрајна љубов, е вечно прашање за кое жените размислуваат повеќе од мажите.
Датум: 15 дек 2011
, Автор: