Музички инструмент од 21 лулашка

Секоја лулашка при движење создава различни ноти и кога тие се употребуваат кооперативно се создава прекрасно музичко дело...

Интерактивна галаксија

Најновата инсталација на „Lab 212“ е големо интерактивно ѕвездено небо, кое секој би посакал да го има во својот дом. Замислете како би било да патувате низ ѕвездите, без да ја напуштите вашата дневна соба.:-)
Датум: 27 феб 2012
, Автор: