Дизајнирајте ја пицата што сакате да ја нарачате

Брендот „Pizza Hut“ во соработка со „Chaotic Moon Studios“ направиле иновативна дигитална маса, на која секој буквално може да си ги нареди состојките на пицата што сака да ја нарача.
Датум: 04 мар 2014
, Автор:

Паметни форми на интерактивна улична уметност

Избор од неколку извонредни улични дела, кои стануваат комплетни кога луѓето се поврзуваат со нив...
Датум: 09 феб 2013
, Автор:

Интерактивна репродукција на „Ѕвездена ноќ“ од Ван Гог

Љубителите на современата уметност кои ќе дојдат во контакт со интерактивната слика, можат да го контролираат движењето, а со него и музичките тонови.
Датум: 15 феб 2012
, Автор:

Влезете во светот на Red Hot Chili Peppers

Популарниот фанк-рок состав Red Hot Chili Peppers, за фановите изработил интерактивна верзија на видеоспотот за песната „Lo Around“. Преземете ја контролата и ѕирнете зад сцената...
Датум: 08 феб 2012
, Автор: