Улична уметност која ги спојува урбаното и природата

Урбанизмот и природата не одат заедно, барем не додека не се појават некои интелигентни и супер креативни графити уметници кои овие две нешта можат да ги спојат онаму каде што никој друг не може да го стори тоа.

Мудри цитати од Елен Деџенерис

„Единствената работа којашто ме плаши повеќе од вонземјаните, е помислата дека тие воопшто не ни постојат. Не може ние да сме најдобрата креација којашто постои...“

10 интелигентни животни лекции од Алберт Ајнштајн

„Не е дека јас сум толку паметен, туку подолго се задржувам на проблемите.“